B&B VEADO
B&B Bob - buitenshots-6.jpg

KAMERS

Benieuwd hoeveel plaatsen we hebben?

 

Wat bieden we aan?

Naast frisse, lichte kamers binnen een architecturaal unicum willen we volgende zaken garanderen:

  • Hoogstaande kwaliteit

  • Persoonlijke service

  • Rust & privacy

Waarom? Omdat dit zowel voor jou als voor ons echt belangrijk is.

We hebben drie kamers ter beschikking: rood, blauw en groen. De groene en blauwe kamer bevinden zich op de eerste verdieping. En op de tweede verdieping, onder de punt van het dak, vind je onze rode kamer en de ontbijtruimte. In de blauwe en rode kamer kan je de zitbank ook omvormen tot een extra slaapplaats voor kinderen of jonge volwassenen.

 
 

de rode kamer

 
 
 
 

de groene kamer

 
 
 
 

de blauwe kamer

 
 
 
 
 

Waar voor je geld...

Elke kamer heeft een bed met een matras waar we zonder problemen zelf elke nacht op zouden slapen. Een badkamer met regendouche, verzorgingsproducten en een apart WC. Een comfortabel bureau om aan te werken of te chatten met familie en vrienden. Een individuele koelkast en een Nespresso. Een loungehoek waar je rustig kan lezen of televisie kijken. In de rode en blauwe kamer kan je deze hoek zelfs ombouwen tot een extra slaapplek.

Uiteraard bieden we in elke kamer ook een snelle wifiverbinding aan; en een smart-tv met toegang tot onder andere Netflix en Spotify

Toerisme Vlaanderen gaat met al het bovenstaande akkoord, zij hebben ons alvast de hoogste comfortklasse toegekend. Je kan dus op je beide oren slapen dat je bij ons goed ligt!

Belangrijk wel: we laten geen huisdieren toe. Dus als je onze B&B en Turnhout bezoekt, graag je gezelschapsdieren thuis laten.

 
 
 

wil je een kamer boeken?

Klik dan gewoon door op de knop hieronder:

Daar kan je zien of we nog een of meerdere kamers beschikbaar hebben wanneer je ons wil bezoeken. Als je de data hebt gekozen kan je zien welke kamers dan beschikbaar zijn en ze vastleggen voor jouw verblijf. 

Als je daarna nog enkele contactgegevens meegeeft, controleren wij even alles en bevestigen we je boeking zo snel mogelijk.  

 

Wil je een review achterlaten?

Hieronder zie je reviews van andere gasten & kan je ook zelf laten weten hoe je verblijf bij ons was: