Duurzaamheid zat echter reeds ingebakken in het oorspronkelijke & tijdloze ontwerp door architect Paul Schellekens.
Kijk maar naar het gebruik van de ruwe natuurprodukten zoals hout en ruwe kleibaksteen. Dit gedachtengoed hebben wij ook meegenomen in de nieuwe inrichting voor onze B&B.
Maar als vrijwilliger in de sociale organisatie “Ondernemers voor Ondernemers” is duurzaam ondernemen ook onze persoonlijke leidraad als logiesuitbater. Waar mogelijk werken we samen met andere locale ondernemers en voor onze voedingsprodukten kopen we hoofdzakelijk bio- & FairTrade produkten; produkten geproduceerd met respect voor een correcte sociale en ecologische omgeving.
Voor de reinigingsprodukten maken we gebruik van ecologisch ontwikkelde produkten en ook ons energieverbruik proberen we zo optimaal mogelijk te organiseren.
Dit alles vertaalt zich in een erkenning als “Green Key” logies; een label welke toegekend wordt aan logies welke voldoen aan een reeks van duurzaamheidscriteria.
We ervaren meer en meer – zeker in deze Coronatijden – dat gasten én dichtbij én duurzaam op vakantie willen gaan.